Unlike any who?

Unlike Any Other is een match made in de cloud. Een organisatie waarin uiteenlopende, essentiële expertises met elkaar zijn gebundeld. Dat heeft geleid tot de ontwikkeling van een aantal slimme tools. Tools die je (waarschijnlijk) nodig hebt bij het runnen van jouw bedrijf.

Laat je meevoeren met onze raket, dan laten we je zien waarvoor Unlike staat.

Engineers die jouw taal spreken

Zo bescheiden als we zijn, durven we te stellen dat wij best wat weten van ICT, internet en online. Daar hebben we namelijk een grote voorliefde voor, net als voor communicatie. Als je met onze techneuten in gesprek raakt, word je al snel meegesleept in hun enthousiasme.

Al die kennis is mooi, maar wat kunnen we daar mee?

Delen
Dat doen we graag, tenminste de leuke zaken. Handigheden die wij bij de ene opdrachtgever leren, passen we graag bij anderen toe. Zo ook voor jouw business, als we denken dat dit gunstig voor je is. Natuurlijk hebben we ook onze bloopers, maar daar zullen we je voor behoeden.

Vertalen
Onze kennis vertalen we naar duidelijke, begrijpelijke producten en diensten. Zaken die van oorsprong vaak complex zijn, maar die simpel ogen en gewoon goed werken. Denk bijvoorbeeld aan een:

  • Online telefooncentrale, waarmee je jouw telefoniezaken helemaal zelf kan beheren
  • Internetlijn die sneller is dan jij
  • Mailconfiguratie waarmee je kan mailen vanuit jouw eigen domeinaam
  • Bedrijfsnetwerk om veilig en makkelijk samen te kunnen werken met je collega’s
  • Wi-Fi verbinding zónder zwakke spots

Of een unieke webapplicatie, die volledig is afgestemd op de behoeftes van jouw business.

Koppelen en integreren
Door onze producten en services (waar mogelijk) met elkaar te koppelen, ontstaan stabiele en goed werkende systemen. Dát is wat je wil in jouw bedrijf.

Waarom Unlike Any Other

Bij Unlike spreken we dezelfde taal als jij, zélfs onze engineers. We vertolken technisch complexe zaken tot een begrijpelijk verhaal, simpel ogende producten en diensten die hun werk doen. Zodat jij als geen ander weet:

  • Wat je precies krijgt
  • Welke meerwaarde dat voor jou / jouw bedrijf oplevert
  • Waarom die cloud nou eigenlijk zo handig is (zodat jij er in het vervolg écht over mee kan praten)

Voor onze nieuwe vestiging hadden wij een vast nummer nodig, inclusief doorschakeling naar mobiele nummers voor wanneer dat nodig is. Via Unlike Any Other was het direct geregeld.

Gerlof Bos - HorecaNederland.TV BV

Heb je vragen?

Die beantwoorden wij graag. Bel, mail of stuur ons een bericht.

Stuur een bericht